عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی شرکت نفت غرب مازندران آغاز شد
به گزارش حرف شمال از روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چالوس تورج امانی مدیر این شرکت روز سه شنبه در آیین کلنگ زنی این طرح گفت: امروز یکی از دغدغه ها در حوزه حاملهای انرژی، ناترازی بین منابع و مصرف بوده و بنابراین دولت از ابتدای امسال برابر مصوبه وزارت نیرو همه ادارات، دستگاه های اجرایی و نهادهای موضوع ماده ۵ قانون خدمات کشوری را ملزم کرده تا بخشی از انرژی مصرفی خود را از طریق انرژی های تجدید پذیر و پاک تامین کنند.
برابر مصوبه وزارت نیرو که در دی ماه سال گذشته رسانه ای شد، همه دستگاه های اجرایی موضوع ماده پنج قانون خدمات کشوری ملزم هستند از ابتدای سال ۱۴۰۳ حدود پنج درصد از برق مصرفی خود را از طریق انرژی های تجدید پذیر و پاک تامین و در طی مدت چهارسال این عدد را باید به ۲۰ درصد برسانند
مدیر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه چالوس افزود: برابر گزارش ها، وقتی این نیروگاه وارد مدار شود افزون بر آنکه در حفظ محیط زیست بسیار اثربخش بوده بلکه سبب صرفه جویی حدود ۱۵۳ هزار مترمکعب گاز در سال در این مجموعه می شود.
امانی گفت : آنچه محاسبه شده با راه اندازی این نیروگاه سالانه مقدار ۳۸ هزار کیلوگرم گاز دی اکسید کمتری در فضا منتشر می شود و این فناوری نقش اثر بخشی در کاهش آلایندگی زیست محیطی به همراه دارد.
وی خاطر نشان کرد: حدود ۲۰ درصد برق مصرفی انبار ذخیره سوخت و ادارات ستادی این شرکت از طریق این نیروگاه پس از بهره برداری در آینده نزدیک تامین می شود.
برابر گزارش شرکت توزیع نیروی برق غراب مازندران تاکنون مجوز ساخت ۱۹ نیروگاه خورشیدی در این خطه از استان صادر شده است.
در شهرستان های غربی مازندران از محمود آباد تا رامسر حدود ۶۴۲ دستگاه اجرایی، نهاد دولتی و غیر دولتی مشمول این قانون هستند که باید نسبت به دریافت مجوز و نصب نیروگاه خورشیدی اقدام کنند
شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی غرب مازندران مستقر در چالوس به دست کم ۳۰ هزار خانوار شهری و روستایی فاقد گاز طبیعی در نقاط کوهستانی این مناطق خدمات سوختی ارایه می دهد.
غرب مازندران بیش از هزار روستا و ۲۲ شهر در قالب دستکم ۸۰۰ هزار نفر جمعیت بومی و ۲ برابر جمعیت متغییر در خود جای داده است
مازندران دارای ۲ شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی یکی در شرق به مرکزیت ساری و دیگری غرب استان به مرکزیت چالوس است